Kuo ypatinga Age Stop veido odos priežiūros priemonių sudėtis?

Atraskite Age Stop jaunystės eliksyrus! Tai aukščiausios kokybės kosmetika iš Šveicarijos. Unikali technologija ir Šveicarų aukšti kokybės standartai leidžia Age Stop pasiūlyti priemones, kurios akimirksniu suteikia matomą efektą. Atstatykite odos drėgmę ir efektyviai stabdykite odos senėjimo procesus su specialiai jūsų odai sukurtais koncentratais veidui iš Age Stop! Šių priemonių formulėse derinami vieni iš naujausių, daugybę apdovanojimų pelnę ingredientai.

Vienas iš jų - tai Šveicarijos snieginiai dumbliai - Snow Algae Powder™, tapę tikru atradimu kosmetikos industrijoje. 2014 metais Europos kosmetikos Metų inovacijų rinkimuose (BSB Innovation Prize Europe 2014*) snieginių dumblių pudrai suteikta nominacija “best active ingredient” – geriausias aktyvus ingredientas. Snieginių dumblių pudros pagrindą sudaro unikalaus ekstremofilinio dumblio ekstraktas. Šis dumblis išgyvena net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis. Mokslininkai atliko eksperimentą – du metus išlaikė šiuos dumblius kosmose. Net po 2 metų nežemiškų sąlygų, jie išlaikė gyvybingumą. Snieginių dumblių pudra akivaizdžiai pagerina odos struktūrą, drėkinimą, padeda sulėtinti odos ląstelių senėjimo procesus ir padidina kolageno gamybą.

Vienas iš populiariausių AGE STOP produktų - naktinė veido kaukė OXYGEN THERAPY. Tai - unikali priemonė, kuri veiksmingai drėkina, stangrina bei suteikia veido odai jaunatvišką ir gaivų švytėjimą. Jeigu ir jūsų oda pavargo nuo saulės vonių ir prarado gyvybingumą - ši kosmetikos priemonė BŪTENT JUMS. Rezultatas jaučiamas jau po pirmojo panaudojimo.

SWISS ROYAL SPF50+ kremas pasižymi itin kruopščiai atrinktų ir veiksmingų ingredientų kompleksu, pasižyminčiu stipriu poveikiu prieš odos senėjimą. Pirmiausia, tai visapusiška apsauga nuo UVA ir UVB spindulių poveikio ir saulės nudegimų – filtrai natūralūs, organinės kilmės, visiškai nedirgina akių, nesudaro baltos plėvelės ant odos. Filtrų poveikį sustiprina patentuotas kompleksas nuo saulės ir oro taršos poveikio - Swiss SunActin®. Šis ingredientas buvo apdovanotas kaip metų inovacija dėl apsaugos nuo saulės ir “anti-aging” savybių. Į kremo sudėtį įeina peptidai, vitaminas C, argano, makadamijų, simondsijų, saulėgrąžų aliejai. Itin stiprų drėkinimą ir apsaugą ląstelėms suteikia patentuotas ingredientas ECTOIN® Complex.

STEM CELL PLASMA - įkvėptas epigenetikos mokslo, kamieninių ląstelių plazmos koncentratas buvo sukurtas siekiant atitolinti odos senėjimą. Ši priemonė intensyviai drėkina, stangrina ir lėtina senėjimo procesus. Sudėtyje esančios augalų kamieninės ląstelės stiprina odos atsparumą agresyvioms miesto sąlygoms ir klimato pokyčiams, pagerina odos drėkinimą, barjerinę funkciją ir tonusą. Galima naudoti ryte ir vakare, tinka paakių sričiai.

← Vanem artikkel